Google opent eerste eigen winkel

0

Ook Google erkent de kracht van de fysieke winkel en opent in New York de eerste stenen zaak voor de verkoop van zijn producten. Klanten kunnen hier producten ‘ervaren’ en natuurljk ook aanschaffen.

De winkel komt te staan in de wijk Chelsea. Hier gaat Google zijn Pixel smartphones, Nest-producten, Fitbit-horloges en Pixelbooks tentoonstellen en verkopen in de winkel. Er wordt technische ondersteuning gegeven en klanten kunnen hun online bestellingen afhalen. Op ‘verschillende meeslepende manieren’ kunnen klanten in de winkel ervaren hoe de producten en diensten werken, schrijft Google.

Er is gekozen voor deze locatie omdat de winkel onderdeel wordt van Google Campus in deze wijk van New York. Of er ook andere winkels in de pijplijn zitten wordt niet gemeld, maar Google heeft het wel over zijn ‘eerste’ winkel. En het bedrijf stelt: “We kijken ernaar uit om onze klanten te ontmoeten en hun feedback over de winkel te horen, zodat we de mogelijkheden van fysieke winkelruimtes kunnen blijven onderzoeken.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com