Gizmo: Stem en krijg korting!

0

Gizmo Retail BV neemt deel aan de Nationale Business Succes Award 2016 en kan deze winnen. Daarom vraagt het bedrijf alle relaties op Gizmo te stemmen. Als tegenprestatie geeft Gizmo als het de finale bereikt of wint korting op de eerstvolgende order.

 

In een rondschrijven stelt het bedrijf: “In de branche consumentenelektronica zijn we al winnaar maar nu willen we ook graag de winnaar worden overall. De vakjury wijst de eerste 5 kandidaten voor de finale aan de andere 5 finalisten worden gekozen door middel van het aantal verworven stemmen.

 

 

De verkiezing hiervoor is op 2 februari 2017 in Studio 21.

Zie voor meer info www.nbsa-instituut.nl

We zijn niet in de positie dat we achterover kunnen leunen en vertrouwen op het feit dat de jury ons zonder meer door verwijst naar de finale.

Dus we hebben stemmen nodig, veel stemmen!!!!

Bereikt Gizmo Retail BV de finale (eerste 10) dan krijgt u op de eerstvolgende order na 2 februari 5 % korting * (uiteraard alleen als u en al uw personeel zoveel mogelijk stemt).

Wint Gizmo Retail BV de Nationale Business Succes Award 2016 dan krijgt u op de eerstvolgende order na 2 februari 10 % korting* (uiteraard alleen als u en al uw personeel zoveel mogelijk stemt).”

 

STEM

Stemmen kan via SMS. SMS de tekst NBSA 5766 naar 4422.

SMS-en is gratis exclusief de kosten voor gebruik mobiele telefoon

 

Stemmen kan van 8 januari 14.00 uur t/m zondag 15 januari 14.00 uur

*Genoemde kortingen gelden niet samen met andere kortingen maar gaan over de SNP, echter voor een ieder zal er een passende aanbieding zijn

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com