Gizmo Retail introduceert NAF NAF Electronique

0

Gizmo Retail BV is met ingang van 1 oktober distributeur van het merk NAF NAF Electronique. Het Franse merk NAF NAF is opgericht in 1973 en staat bekend als producent van jonge, frisse en zeer kleurrijke kleding. Maar het merk heeft ook een divisie consumenten-elektronica.

 

Het assortiment van deze divisie bestaat onder meer uit wekkerradio’s, Bluetooth speakers en boomboxen en is herkenbaar door het opmerkelijke design en de opvallende kleuren. Vooral met de vele felle kleuren probeert NAF NAF duidelijk haar liefde voor Parijs en de daarbij horende romantische sfeer te laten zien.

Hieronder enkele voorbeelden.

SENSE BT REF DNI068

De NAF NAF SENSE BT DNI068 Bluetooth speaker is een radio, USB, CD en Bluetooth speler in één. De brede 3,5 “ speakers en de ingebouwde equalizer zorgen voor een goede geluidskwaliteit. Het apparaat werkt op zowel stroom als ook op batterijen.

 

 

ZEBRA TYP DNI073

De NAF NAF ZEBRA DNI073 is een elegante Bluetooth speaker met een prachtig geluid en een diepe bass. De aluminium behuizing is zeer bijzonder door de zwarte stroken afgewisseld met spiegelend RVS.

 

NAF NAF ZEN DNI050 – Wakker worden door de ‘zon’

De NAF NAF ZEN DNI050 wekt met een weldaad aan diverse lichttonen en geluiden die zorgen voor een heerlijk ontspannen en uitgerust gevoel tijdens het ontwaken. Een paar minuten voor de geprogrammeerde wektijd gaat de Zen geleidelijk aan, waardoor het een effect heeft van de opkomende zon. Hierdoor wordt men op natuurlijke wijze wakker. Het alarm neemt het dan over met een eveneens steeds sterker wordend geluidsvolume. Men kan kiezen om met of zonder lamp te worden gewekt, maar eveneens met zes verschillende geluidsignalen: de zee, het bos, een zingende nachtegaal of op meer klassieke wijze door een melodie op de favoriete radiozender of vanaf MP3 of USB opslag.

 

 

SHINE BT REF DNI069

Deze compacte Bluetooth wekkerradio SHINE BT DNI069 met dubbel alarm is met haar donkere en doorzichtige design met groot instelbaar LED-scherm een echte eyecatcher voor elke ruimte in huis. Het langzaam luider wordend alarmsignaal zorgt er voor dat u in alle rust en zonder stress kunt wakker worden met het geluid van de favoriete radiozender of de buzzer.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com