GIBSON VOLTOOIT OVERNAME WOOX INNOVATIONS

0

gibson1Gibson Brands meldt dat de overname van WOOX Innovations, het Philips-onderdeel voor audio, video, multimedia en accessoires, is afgerond. Gibson, bekend van zijn gitaren, wil zich verbreden en heeft al eerder investeringen gedaan in audiomerken als Onkyo en TEAC.

Met deze transactie wil Gibson Brands nog sterker vertegenwoordigd zijn op de markten in de VS en Japan. Tevens wordt het marktpotentieel van WOOX Innovations met Home Entertainment- en audioproducten onder de merknaam Philips verder uitgebouwd in Europa, China, Latijns-Amerika en andere groeiregio’s.

“Deze overname is heel belangrijk voor ons en daarom wilden we het proces zo snel mogelijk afronden. De overeenkomst vormt de belangrijkste stap tot nu toe in de ambitie van Gibson Brands om het grootste bedrijf ter wereld te worden op het gebied van muziek en audio- lifestyle”, aldus Henry Juszkiewicz, bestuursvoorzitter en CEO van Gibson Brands.

Gibson Brands viert in 2014 haar 120-jarig bestaan en behoort momenteel tot de snelst groeiende ondernemingen op de markt voor consumentenelektronica. In de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland wordt WOOX Innovations geleid door Matthias van Ardenne.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com