GEZAMENLIJKE HUISSHOW HAVONED, QUANTIS ELECTRONICS EN BEEKMAN

0

Havoned_logoHavoned organiseert dit jaar in samenwerking met partners Quantis Electronics en Beekman een huisshow. Deze Huisshow vindt plaats vanaf 27 oktober.

Het thema voor de jaarlijks terugkerende huisshow is dit jaar ‘Beleven’, een belangrijk begrip tijdens het verkoopproces. Daarom wil Havoned de bezoeker laten zien, horen, voelen en ervaren en hiermee laten beleven wat de toegevoegde waarde kan zijn.

De drie deelnemende bedrijven tonen de bezoekers hun laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Hierbij gaat het niet alleen om nieuwe producten, maar ook worden er interessante aanbiedingen gedaan.

Bij Havoned ligt de nadruk op design, wandsteunen, radio’s en nieuwe producten van onder meer de merken Jamo, Magnat en Marmitek

Quantis Electronics presenteert op de Huisshow de gehele HUMAX-lijn onder meer in combinatie met een Quantis 3D-SoundSystem. Beekman presenteert het Easyfiks shop-in-shop concept dat voor additionele verkoop in de winkel zorgt. Het concept bestaat uit producten van het Easyfiks private label en A-merken, zoals Miele, Hirschmann, GP en Samsung LED.

Deze Huisshow vindt plaats in de Havoned Showroom in Putten op:

maandag 27 oktober van 10.00 – 22.00 uur,

dinsdag 28 oktober van 10.00 – 22.00 uur,

woensdag 29 oktober van 10.00 – 17.00 uur,

en:

maandag 3 november van 10.00 – 22.00 uur,

dinsdag 4 november van 10.00 – 22.00 uur,

woensdag 5 november van 10.00 – 17.00 uur.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com