Foto Konijnenberg gaat op in Kamera Express

0

Kamera Express verhuist de vorig jaar overgenomen Foto Konijnenburg in Den Ham naar een grote winkel in Almelo. Daar gaat de zaak verder als Kamera Express en wordt het assortiment uitgebreid met tv’s.

Eind mei gaat de nieuwe superstore in de woonboulevard van Almelo open. Foto Konijnenberg blijft online in Nederland en België wel actief onder zijn eigen naam, met de toevoeging ‘powered by Kamera Express’.

Volgens Dagblad Tubantia sluit de vestiging in Den Ham omdat deze sinds 2015 op een bedrijventerrein staat en dat verkoop aan particulieren daar niet is toegestaan. Ook het organiseren van workshops voor particuliere klanten mag niet op die locatie. De Stichting Platform Detailhandel Twenterand stapte naar de rechter om te zorgen dat de gemeente daarop zou handhaven.

Foto Konijnenberg is sinds 1974 actief en de vestiging in Den Ham was lange tijd een van de bekendste fotografiewinkels in Nederland. Voor Kamera Express wordt dit de twintigste fysieke winkel in Nederland.

Kamera Express nam vorige maand ook al Verschoore Camera & Photo Service over, terwijl eerder Camera Warehouse en Foto Klein werden ingelijfd.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com