Feestelijke aftrap 50 jaar Expert

0

Van links naar rechts: Dieter Mathys (CEO Expert International), Dik Pijl (Directeur Nederlandse Expert Groep B.V.) en Peter Burri (CFO Expert International)

Expert viert in 2017 haar vijftigste verjaardag. Speciaal voor alle ondernemers en medewerkers hield de organisatie op dinsdag 21 en woensdag 22 maart een feestelijke commerciële kick-off van het jubileum.

 

Alle Experts werden tijdens deze twee dagen op het hoofdkantoor in Nijkerk getrakteerd op de komende jubileumactiviteiten, consumentenacties, diverse noviteiten, demonstraties, trainingen en workshops. Daarnaast was er ruime gelegenheid om met elkaar bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Directeur Dik Pijl presenteerde meerdere keren de plannen en strategie.

Beide dagen werden druk bezocht. Bijna alle ondernemers en hun medewerkers uit het hele land kwamen naar de kick-off. Voor deze gelegenheid schitterden alle Experts in het goud; de dresscode was namelijk ‘a touch of gold’.

Ook Dieter Mathys (CEO) en Peter Burri (CFO) van Expert International waren op dinsdag aanwezig en maakten het feest compleet. Dieter Mathys wenste Expert in Nederland tijdens een toespraak bijzonder veel succes tijdens dit mooie internationale jubileumjaar.

Vanaf week 13 start het jubileumfeest voor de consument.

Dik Pijl spreekt de zaal toe

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com