Expert sluit succesvol boekjaar 2017 af

0

Expert heeft in het afgelopen jubileumjaar een succesvolle ontwikkeling laten zien. In 2017 steeg de totale winkelomzet van Expert met bijna zes procent ten opzichte van het jaar ervoor. Dit terwijl de totale markt voor elektronica volgens GfK in 2017 een stijging liet zien van 0,7 procent.

Vorige maand publiceerde Expert zijn jaarcijfers en vond er een Algemene Vergadering van Aandeelhouders plaats in Nijkerk. Alle aangesloten ondernemers waren uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen, waarbij de cijfers en plannen werden gepresenteerd.
Mede dankzij een geslaagd jubileumjaar kon Expert zijn ondernemers de hoogste retourprovisie ooit toekennen in de geschiedenis van Expert. Er werd een gezonde toevoeging aan het eigen vermogen gedaan en de financiële prognoses voor 2017 zijn wederom ruim gehaald. De organisatie, de holding, heeft een goede eigen vermogenspositie en blijft hiermee een solvabele speler in de markt.

50 jaar Expert: imago verder verbeterd
Expert vierde het vijftigjarig jubileum met zijn ondernemers en medewerkers, en natuurlijk ook met zijn klanten. In 2017 konden klanten profiteren van diverse aantrekkelijke (product)acties. Hiermee wist Expert zijn vijftigste verjaardag op een aansprekende manier te delen met zijn klanten.
Expert heeft in dat jaar zijn imago verder weten te verbeteren als het gaat om vriendelijk personeel, deskundigheid en service. De naamsbekendheid bleef op het hoge niveau van 99 procent in het verzorgingsgebied.

Verwachtingen 2018
De verwachtingen voor 2018 zijn voor Expert positief. Online en offline blijven succesvol gecombineerd in een omni-channel model, waarbij alle verkoop via de winkels van de ondernemers gaat. Een model waarbij Expert laat zien dat het ondernemerschap centraal staat, ondersteund met een sterk landelijk merk en backoffice.
Expert blijft zich richten op zijn servicepropositie. “Wij spreken niet over een klantenreis”, aldus directeur Dik Pijl. “Wij zijn de klantengids in een sterk veranderende wereld van consumentenelektronica.” Klanttevredenheid middels persoonlijk advies en de beste service is en blijft het credo van Expert.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com