Expert On Tour

0

Expert Nederland heeft dit jaar een creatief alternatief bedacht voor de Mini IFA die vanwege het coronavirus niet door kan gaan: Expert On Tour. Hierbij maakt Expert voor de winkeliers een uitgebreide reeks video’s over de nieuwste productintroducties.

De Mini IFA van Expert is inmiddels een begrip geworden in de elektrobranche. Kort na de IFA in Berlijn worden in Nijkerk ieder jaar veel noviteiten getoond die op de beurs te zien waren. Maar vanwege de gezondheidsrisico’s heeft Expert dit jaar moeten besluiten dit evenement niet door te laten gaan.

Als alternatief is nu Expert On Tour bedacht. Centraal staat de Expert-oranje Volkswagen T2 Transporter uit 1974. De komende weken worden twaalf locaties bezocht waar samen met de leveranciers van Expert 25 professionele video’s worden opgenomen. De filmlocaties zijn bij verschillende leveranciers, maar er worden ook een aantal video’s in de winkels van Expert opgenomen. Vervolgens worden de video’s geplaatst op een kanaal die voor alle winkeliers toegankelijk is.

Het hoofdkantoor laat zo de winkels kennismaken met de nieuwste trends in de markt, zorgt voor inkoopacties en is er ruimte voor interactie met de winkelteams met een prijsvraag.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com