Expert nu ook in Oosterhout

0

Deze diashow vereist JavaScript.

Expert heeft begin juni de deuren geopend van een nieuwe Expertwinkel in de gemeente Oosterhout. Voormalig bedrijfsleider van de Harense Smid, Marc Struik, heeft zich als zelfstandig ondernemer bij deze organisatie aangesloten. 

               

Marc Struik heeft heel bewust gekozen om zijn nieuwe winkel te openen als Expertwinkel. Marc: “Een ondernemer moet voortdurend de balans vinden tussen de wensen van klanten en de mogelijkheden die zijn winkel te bieden heeft. Kosten beheersing, groei in omzet én rendement zijn en blijven uitdagingen, elke dag weer. Dat kun je niet alleen en de ondersteuning van een organisatie is hierin cruciaal. Het runnen van een winkel in deze tijd, maakt dat je samen als team waarde voor de consument creëert. De Expertorganisatie zorgt ervoor dat ik me kan voorbereiden, sterker en competitiever kan zijn met een alerte, proactieve houding. Dat kan in moeilijke tijden het verschil maken tussen winst en verlies.”

Struik: “De formulepijlers van Expert (Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij) passen perfect bij mijn visie voor Expert Oosterhout. Ik wil graag een echte vakspeciaalzaak zijn op het gebied van elektronica. De consumenten die bij ons komen krijgen een persoonlijk en passend advies en gaan met een tevreden gevoel naar huis. We helpen ze bij de installatie van hun nieuwe producten en ook als er onverhoopt iets gerepareerd moet worden, zullen wij de klant ondersteunen.

Voor meer informatie en achtergronden zie de komende uitgave van ERM.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com