Expert en Paradigit bundelen krachten

0

Expert, de vakspeciaalzaak in home-elektronica en Paradigit, de specialist in computers en elektronica, bundelen hun krachten. Paradigit gaat daarbij vanaf heden het IT, Smart Home (domotica) en Smart Health assortiment van Expert verzorgen.

 

Directeur Dik Pijl van Expert licht toe: “Om een betere speler te worden op het gebied van ICT-producten, hebben wij een partner gezocht die meer kon bieden dan alleen een brede range producten. De klantbenadering, de servicegerichtheid, maar ook de specialistische kennis en vakmanschap van Paradigit is wat wij zochten.”

Dik Pijl (l) en Arjen de Koning

Dik Pijl (l) en Arjen de Koning

 

Zowel Expert als Paradigit blijven naar de klant toe hun eigen gezicht en identiteit behouden. De samenwerking is met name gericht op de achtergrond, waarbij inkoopvoordelen een rol spelen. Maar de samenwerking gaat verder en richt zich ook op het gebied van logistiek, reclame, kennisoverdracht, opleidingen en trainingen als ook op het gebied van service en installatie.

 

In een persbericht over de samenwerking wordt gemeld dat bij zowel Expert als Paradigit de klant centraal staat. “Beide formules hebben aandacht voor de klant, begrijpen wat hij wil en doen er alles aan om tot de beste oplossing te komen. Het ontzorgen van de klant is het uitgangspunt, zeker in een tijd waarin de ICT-gerelateerde producten een steeds grotere vlucht nemen. Met name door de opkomst van het Internet of Things wordt deze behoefte nog groter. Zowel Expert als Paradigit kunnen deze rol met de samenwerking nog beter invullen.”

 

PLUX app

Naast de webshop en fysieke winkels van beide partijen, door heel Nederland gevestigd, bieden zij een extra service met de PLUX app. Dit is een app die het winkelen makkelijker maakt, door de combinatie van het internet en persoonlijk advies in de winkels. Van het bekijken van product- en winkelinformatie en controleren van de beschikbaarheid tot het afhalen en thuisbezorgen van producten.

 

“Alle aankopen die in PLUX worden gedaan, komen ten goede van de fysieke winkels. Zo zorgen we er samen voor dat de winkelstraat gezellig blijft”, aldus Arjen de Koning, initiatiefnemer PLUX. Naast Expert en Paradigit zijn onder andere Libris, Blz. en BikeTotaal al te raadplegen in PLUX. Binnenkort komen daar nog veel meer winkels bij.

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com