EUROPESE CE-TOP BIJEEN IN BERLIJN

0

Retail-SummitDe Europese CE-industrie komt op 7 en 8 mei bijeen in Berlijn tijdens de European TCG Retail Summit. Tijdens de conferentie wordt de invloed van technologische ontwikkelingen op de CE- en retail-markt besproken.

Technologische innovaties zorgen voor een snel veranderende markt en bieden uitdagingen aan retailers, leveranciers en dienstverleners. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van omni-channel shopping? Hoe zullen sociale media invloed hebben op het toekomstige koopgedrag? En op welke toekomstige wereldwijde trends moet de retail zich nu al voorbereiden?

De Europese top de van de Technical Consumer Goods (TCG) industrie en beleidsmakers komen in Berlijn bijeen om deze zaken te bespreken. De conferentie richt zich op de directie en senior inkopers van retailorganisaties en directie en verkoopdirectie van de leveranciers.

Vertegenwoordigers van Euronics, Electrolux, Darty Group, TP Vision, Amazon, Microsoft, Samsung, BSH, Groupe SEB en andere bedrijven hebben hun medewerking toegezegd.

Voor meer informatie over het programma zie: www.europeantcgretailsummit.com.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com