Euronics wordt Electro World

0

De elektronicaformule Euronics voegt zich bij Electro World en gaat voortaan verder onder deze naam. Hierdoor ontstaat de grootste elektronicaformule met de meeste winkels in Nederland.

 

De verandering houdt niet alleen een naamswijziging voor Euronics in, maar betekent ook een volledig hernieuwde uitstraling, waarbij de lokale ondernemers centraal staat. Op een gezamenlijke vergadering maandagavond hebben betrokken ondernemers massaal voor deze nieuwe weg gekozen.

Grootste elektronica formule met de meeste winkels in Nederland

“Als United Retail, moederbedrijf van beide formules, zijn we zeer blij met het feit dat we nu nog meer voor onze ondernemers kunnen betekenen. Niet alleen qua naamsbekendheid, maar ook in de relatie naar de leveranciers”, zegt Jan van de Wouw, algemeen directeur.
“De komende maanden wordt het nieuwe merk uitgerold over alle winkels, daarbij worden 300 bussen opnieuw gestickerd, krijgen medewerkers nieuwe kleding en wordt de webshop aangepast. Daarnaast wordt een mediacampagne uitgerold om onze nieuwe uitstraling vol trots aan de Nederlandse consument te introduceren.
Bij de betrokken winkels zijn meer dan 800 medewerkers werkzaam. De winkels zijn in heel Nederland gevestigd. De formules zijn onderdeel van franchiseorganisatie United Retail, die ook de Witgoed specialist exploiteert en daarnaast meer dan 100 inkooprelaties ondersteunt. In totaal zijn er meer dan 310 ondernemers aangesloten bij United Retail.

United Retail is aangesloten bij Euronics Internationaal, een internationale inkooporganisatie met meer dan 35 leden binnen èn buiten Europa.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com