Euronics sponsort Stichting Kunstrijden Nederland

0

Euronics maakt aanstaande zondag (25 januari) tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Kunstrijden in Den Bosch bekend Stichting Kunstrijden Nederland te sponsoren richting de Olympische Spelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang.

D27-03-2014 KUNSTRIJDEN: DEN HAAG Foto: Soenar Chamidit weekend wordt in Den Bosch het Open Nederlands Kampioenschap Kunstrijden gehouden. Zondagmiddag zullen Marcel Vloemans, directeur United Retail, en Joan Haanappel, voorzitter SKN bekend maken dat Euronics Stichting Kunstrijden Nederland zal sponsoren richting de Olympische Spelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang.

Euronics is een internationale retail organisatie in consumentenelektronica met 11.000 aangesloten winkels in meer dan 30 landen. Met de 97 lokale winkels in Nederland is Euronics in staat op een hoog kwalitatief niveau service en advies te brengen naar haar klanten.

Joan Haansappel: “Stichting Kunstrijden Nederland heeft als doel met haar selectie toptalenten op het ijs te verschijnen tijdens de Olympische Spelen in Pyeongchang. Dit doen zij door kansen te bieden aan Nederlandse kunstrijders, op het gebied van financiële condities, medische, technische en sociale begeleiding en optimale trainingsfaciliteiten. Kortom, een complete werkomgeving waardoor succes geen toevalstreffer meer is.”

Vloemans: “Ook Euronics zorgt voor een totale ondersteuning, naar de consument. Van oriëntatie en advies tot installatie en uitleg, Euronics staat continue paraat om de consument te ondersteunen en te komen tot een oplossing die geheel past binnen het leven van de consument. Met het unieke systeem van Euronics, de Behoefte Wijzer,wordt het vinden van een product dat het beste bij de consument past nog eenvoudiger gemaakt.”

Met de sponsoring van Stichting Kunstrijden Nederland verwacht Euronics een partner gevonden te hebben met een gelijke mentaliteit. Het faciliteren van omstandigheden waarbinnen kleine sterretjes kunnen uitgroeien tot grootse, internationale sterren.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com