Essent shop-in-shops bij BCC

0

Essent opent vanaf januari 2018 shop-in-shops in 36 BCC-winkels. In de Essent-shops kunnen klanten van BCC advies krijgen over het terugdringen van hun energieverbruik en direct een nieuw energiecontract afsluiten. In een later stadium breiden BCC en Essent het aantal diensten en producten uit met onder meer smart home oplossingen en de verkoop van zonnepanelen. De samenwerking heeft een looptijd van drie jaar.

 

De aankondiging van deze samenwerking volgt kort op de samenwerking tussen BCC en bol.com die in september 2017 van start ging. Ze onderstreept het feit dat het leveren van services en diensten een belangrijke pijler onder het businessmodel van de retailer aan het worden is. De samenwerking met Essent betreft dan ook een strategisch partnership in de volle breedte: Services, Verkoop, Samenwerking, Online & Offline.

 

Essent werkte hiervoor samen met MediaMarkt. Het contract werd door beide partijen niet verlengd. Dat gaf BCC de mogelijkheid om met Essent in zee te gaan en direct gebruik te maken van de ervaringen die de energieleverancier de afgelopen jaren heeft opgedaan met shop-in-shop concepten.

In de komende editie van ERM meer hierover.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com