EP:DORRESTIJN VAN START

0

EPDorrestijnIn Breezand is Dorrestijn Installatieburo vanaf 13 september veranderd in EP:Dorrestijn. De winkel is volledig ingericht volgens het nieuwste winkelconcept van de EP:Formule. Naast het specialisme in huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica, brengt EP:Dorrestijn de consument ook  winkelbeleving met vele services voor de klant.

In het persbericht van ElectronicPartner wordt gesteld: “EP:Dorrestijn biedt de consument een hoge kwaliteitsstandaard, professioneel en betrouwbaar advies én de EP:Services. De EP:Ondernemer ondersteunt de klant graag met advies zodat men zodoende de beste keuze maakt. EP:Dorrestijn biedt oplossingen op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. Hoe kiest men uit 100 TV’s of bijvoorbeeld 50 wasmachines? EP:Dorrestijn maakt het voor de klant een stuk makkelijker door al een keuze te maken. Vanuit de deskundigheid bij EP:Dorrestijn vindt men een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.”

Naast het EP:Winkelassortiment, kan men ook terecht voor alles op het gebied van gas, water, elektra, renovatie en nieuwbouw. Daarnaast biedt het bedrijf ook zonnepanelen aan. EP:Dorrestijn heeft een eigen servicedienst en monteert én installeert de producten. Een eigen servicemonteur plaatst het product en demonstreert de werking aan de klant. De EP:Bezorgdienst neemt al het verpakkingsmateriaal mee en desgewenst ook het oude product.

Bij een noodgeval op het gebied van gas, water of elektra is EP:Dorrestijn 24/7 bereikbaar.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com