ELKA PIETERMAN VIERT 50-JARIG JUBILEUM

0


Elka Pieterman viert dit jaar het vijftigjarig  jubileum. “We zijn trots op deze speciale verjaardag en we willen er samen met onze partners een buitengewoon jaar van maken. Dit doen we door uit te kijken naar de toekomst en samen met onze partners verder te ontwikkelen”, aldus Katrien Van den Branden, directeur Elka Pieterman Holland.

elka50jrVoor de gelegenheid hebben we ons logo aangepast, waarin de pijl verwijst naar de dynamiek en de focus op de toekomst van ons bedrijf. De bijbehorende pay-off in het logo ‘let’s build together’ geeft dan weer uitdrukking aan het lange termijn partnership dat we nastreven met onze klanten, leveranciers en medewerkers”, verklaart Katrien Van den Branden.

Vorig jaar haalde Elka Pieterman voor de vierde keer op rij de Best Managed Company Award binnen. De groothandel wil zich in de komende decennia verder blijven profileren als dé toonaangevende accessoire specialist binnen het on- en offline elektro retail kanaal.

“Dankzij onze vijftig jaar ervaring kunnen we onze partners een betrouwbare kwaliteit bieden”, gaat Van den Branden verder, “Niet alleen in onze producten, maar vooral in onze service. Met onze opgedane kennis en ervaring zijn wij in staat altijd passende oplossingen te bieden en kunnen we onze klanten ontzorgen. De Best Managed Company award van Deloitte hanteren wij dan ook, met gepaste trots, als een kwaliteitslabel voor de service die we dagelijks bieden aan al onze partners.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com