Elka Pieterman blinkt uit in innovatief ondernemen

0

Ook dit jaar behoort Elka Pieterman, volgens Deloitte en ING, weer tot de best geleide bedrijven van Nederland. Deloitte en ING organiseren het ‘Best Managed Companies’ programma nu al vele jaren samen met hun partner TIAS School for Business and Society. Dit jaar lag de focus op ‘Innoverend ondernemen’. Door te blijven ontwikkelen en in te spelen op nieuwe trends scoort Elka Pieterman zeer goed.

ElkaPieterman_BMCDe BMC-competitie bestaat uit een diepteanalyse op strategie, bedrijfsvoering, financiële resultaten en dit jaar ook op de mate van innoverend ondernemen van het bedrijf. Katrien Van den Branden, directeur Elka Pieterman Holland BV legt uit: “Vanwege de continuïteit, die Elka Pieterman nu al vijf jaar op rij, binnen het BMC-programma laat zien, mogen wij de Gold Member status dragen. We zijn dan ook erg trots op de erkenning vanuit Deloitte en ING. De feedback die we vanuit hen krijgen biedt ons handvatten voor de toekomst. Een extra motivatie om ons ook in het komende jaar weer te focussen op verdere ontwikkeling en innovatie.”

Elka Pieterman blijft zich in 2015 dan ook richten op de toekomst, waarin ontwikkeling en innovatie centraal staat. Ook is kwaliteit van producten en diensten nog steeds zeer belangrijk en blijft persoonlijk contact cruciaal. Kijkend naar innovatie voert Elka Pieterman dit niet alleen door in hun bedrijfsvoering, maar ook in een stuk sociale innovatie, waarin training en opleiding van de medewerkers centraal staat.

“Het winnen van deze award is voor Elka Pieterman een extra drijfveer en stimulans om de lat nog hoger te leggen. We gaan de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet. Samen met al onze partners.”, besluit Van den Branden.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com