ElectronicPartner neemt Zakelijke Markt HiM Retail over

0

EPElectronicPartner Nederland BV heeft per 5 januari de afdeling Zakelijke Markt van HiM Retail overgenomen. De drie huidige contactpersonen van de afdeling Zakelijke Markt van HIM Retail zullen ook overgaan naar ElectronicPartner, waardoor zakelijke klanten hun aanspreekpunt behouden. “We vertrouwen erop het niveau van de service te waarborgen en ervoor te zorgen dat er voor de klanten zo min mogelijk verandert”, aldus CEO Evert C. Meeuwissen.

Voorop staat het behoud en verdere uitbreiding van een optimale dienstverlening. ElectronicPartner vertrouwt erop met zo min mogelijk veranderingen voor de huidige klanten de toekomst in te gaan. Met de overname breidt ElectronicPartner haar dienstenpakket nog verder uit en kan zij in de toekomst een bredere markt bedienen.

“De zakelijke markt werd tot op heden nog niet door ons centraal bediend. Wij zien dit als een perfecte aanvulling op onze huidige activiteiten”, zegt Meeuwissen. ElectronicPartner beschikt over een eigen distributiecentrum en heeft een groot deel van het gehele logistieke proces in eigen hand. Hierdoor kan sneller worden geschakeld en kan nu ook de zakelijke klant op zijn wenken worden bediend.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com