ElectronicPartner Nederland: onze service gaat door!

0

Service is tijdens deze coronacrisis belangrijker dan ooit. Hier speelt ook retailorganisatie ElectronicPartner Nederland op in. De aangesloten zelfstandige ondernemers hebben de vrijheid om zelf te bepalen of ze openblijven. De winkels uit de EP:Formule blijven in ieder geval open en zorgen ervoor dat de klanten zich aan de veilige afstand van 1,5 meter houden. Ook zijn er richtlijnen opgesteld voor de klanten zelf, bijvoorbeeld bij een bezorging.

Zoals veel organisaties heeft ElectronicPartner Nederland de afgelopen weken dagelijks gereageerd op de laatste ontwikkelingen in verband met de corona-pandemie. Naast de verantwoordelijkheid voor haar eigen medewerkers, zet de organisatie zich ook in voor bijna 400 aangesloten ondernemers. ElectronicPartner Nederland neemt nu meer dan ooit haar verantwoordelijkheid om haar (formule)leden te ondersteunen, de verbinding én het vertrouwen te versterken, en om alles te doen wat mogelijk is om de continuïteit te waarborgen van haar aangesloten ondernemers.

Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland, is zeer te spreken over de positieve houding van de ondernemers. “De huidige situatie betekent dat we ons voor 200% inzetten om onze zelfstandige ondernemers op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Ook onze klanten willen we zo goed mogelijk blijven bedienen. Het motto van onze EP:Formule is ‘Onze service maakt het verschil’. Nu is het motto ‘Onze service gaat door’, aldus Van Tent.

De continuïteit van de organisatie moet gewaarborgd worden. Dat is in deze tijd een grote uitdaging, maar zeker mogelijk. Door de soepel functionerende ElectronicPartner logistiek, blijft het magazijn goed gevuld. Hierdoor hoeft de aangesloten ondernemer niet veel goederen op te slaan en krijgt hij/zij altijd op tijd geleverd.

“Kortom, we doen wat we kunnen om te helpen in de strijd tegen het coronavirus en tegelijkertijd doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. De gezondheid van onze medewerkers, ondernemers én klanten staat altijd voorop”, zegt Van Tent.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com