ElectronicPartner Nederland: nieuw partnership met DHL

0

EP: en DHL aan samenwerking aanElectronicPartner Nederland BV is een partnerovereenkomst aangegaan met DHL. Deze strategische samenwerking is een gevolg van de toename in online bestellingen. Met deze samenwerking wil ElectronicPartner Nederland extra traffic in de winkels genereren voor haar aangesloten ondernemers en tegelijkertijd gemak bieden doordat de ondernemers hun eigen zendingen kunnen versturen.

“De huidige retailmarkt vraagt om een andere aanpak. De rol van een fysieke winkel is namelijk veranderd. De consument bezoekt deze niet alleen meer voor een koopervaring, maar steeds meer voor gemak. Waar voorheen de focus op een aantal specifieke diensten lag, zien we dat dit dienstenpakket in de loop der jaren steeds verder is uitgebreid, bijvoorbeeld met de komst van inlever- en afhaalpunten. Elk pakket brengt een (extra) klant over de winkelvloer. En een extra klant, betekent extra omzet. Een win-win voor iedereen.”, vertelt Eric Weber, Commercieel Manager bij ElectronicPartner Nederland.

Voor consumenten in Nederland is DHL een bekende en vertrouwde partij. Voor ElectronicPartner Nederland was dit een belangrijk argument om een overeenkomst met deze partij af te sluiten. Ook Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland, erkent de toegevoegde waarde van deze samenwerking: “Wij willen voor onze ondernemers een solide, maar vooral toekomstbestendige basis creëren. Het retaillandschap van nu vraagt om initiatieven die bijdragen aan deze toekomstbestendigheid. Wij geloven in dit partnerschap en zijn trots om onze naam te verbinden aan een ijzersterk merk als DHL.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com