ElectronicPartner Nederland en VOBIS Computers slaan handen ineen

0

Retailorganisatie ElectronicPartner Nederland BV en de computerspecialist VOBIS Computers BV zijn een exclusieve partnerovereenkomst aangegaan. Deze strategische samenwerking is ontstaan vanuit een gezamenlijke ambitie en visie op de markt.

“Als retailorganisatie hebben wij ten aanzien van onze ondernemers één doel, namelijk ontzorgen op elk denkbaar vlak. Hierbij hoort ook het vinden van de juiste partners die bijdragen aan dit doel”, aldus Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland.

“De IT-markt is continue in ontwikkeling. Nu ElectronicPartner en VOBIS Computers de handen ineenslaan, kunnen we streven naar een nog betere service op IT-gebied. Met VOBIS Computers als exclusieve partner kunnen wij onze ondernemers garanderen dat deze samenwerking bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van EP: als IT-specialist.”
Beide bedrijven onderkennen het belang van een goede samenwerking in deze uitdagende tijd, waarbij het nog beter inspelen op de behoeften van de diverse partners centraal staat. Volgens Hans Gijsen, directeur bij VOBIS Computers, is het doel van deze samenwerking gericht op efficiëntie: “Wij willen onze expertise samenvoegen zodat we sneller schakelen met onze klanten, distribiteurs en leveranciers. Maar vooral belangrijk is dat we samen een solide basis creëren waarbij de belangen van onze partners maximaal worden gewaarborgd. Wij geloven in elkaar en dat is het fundament voor een succesvolle samenwerking.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com