Electro World Tummers wordt EP:Tummers

0

logo_epElectro World Tummers maakt per 1 januari 2017 de overstap naar ElectronicPartner en sluit zich aan bij de marketingformule EP:. Hiermee gaat Tummers gebruik maken van het vernieuwde EP:Shopconcept waarin klantbeleving en service centraal staan. De winkels van Tummers worden in 2017 volgens dit concept verbouwd.

 

BramVerhaegen,directeur/eigenaarTummers:“Tummers staat voor hoge service, scherpe prijzen en streeft naar maximale klanttevredenheid. ‘Mijn service maakt het verschil’ is de slogan van de EP:Formule, wat staat voor professioneel en betrouwbaar advies. Wij herkennen ons hierin en ook de omnichannel marketingondersteuning voor de EP:Formule waarin de klant centraal staat, heeft ons doen besluiten onze kracht met die van ElectronicPartner te bundelen.

Daarnaast biedt ElectronicPartner ons de gelegenheid om ons verzorgingsgebied in het zuiden van Nederland stapsgewijs te vergroten. De eerste stap in 2017 wordt de uitbreiding met nieuwe winkels in Weert, Heythuysen en Horst in het EP:Tummers concept.”

Evert C. Meeuwissen, CEO ElectronicPartner: “In navolging op de recente overname van de zestien Maxwell-winkels wordt met de overstap van Tummers naar ElectronicPartner nog meer duidelijk dat de vertegenwoordiging van de EP:Formule in het zuiden van ons land gestalte krijgt. De overstap van Tummers naar ElectronicPartner past binnen de uitvoering van ons Strategisch Retail Plan 2020 welke wij in 2015 hebben ingezet. Continuïteit van zelfstandige ondernemers en een toekomstbestendige uitrol van de EP:Formule maken onderdeel uit van dit plan”.

 

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com