ELAUNCH helpt werknemer met recyclekennis over Wecycle

0

E-waste lever je netjes in, zodat het gerecycled wordt. Dat weten de meeste consumenten wel. Specifieke kennis ontbreekt vaak nog. Om ervoor te zorgen dat de consument in de winkel al goed geïnformeerd wordt over de recyclingservice waar ze gratis gebruik van kunnen maken, heeft Wecycle in samenwerking met ELAUNCH een module gelanceerd. Hiermee worden werknemers getest op hun kennis over Wecycle en het recyclen van e-waste.

Retailers maken al gebruik van het ELAUNCH platform en de apps die voor hen ontwikkeld zijn, onder andere om nieuwe producten en diensten te introduceren bij werknemers. In drie verschillende modules, die bestaan uit een kort filmpje met daarna vijf meerkeuzevragen, wordt de verkoper getest op zijn kennis over Wecycle.

De eerste module vertelt de medewerkers over wat Wecycle doet. Welke producten onder e-waste vallen, waar je e-waste kunt inleveren en waarom recyclen zo belangrijk is. De tweede module gaat over aanleverinstructies. Hoe apparaten meegenomen moeten worden en hoe inleverbakken moeten worden aangeleverd. De laatste module gaat over de premium-pick up partner. Wat zijn premium pick-up partners, wat zijn de voordelen voor de klant en de winkel en hoe de premium pick-up service gebruikt kan worden in een verkoopgesprek.

Om werknemers te stimuleren de video’s ook daadwerkelijk te bekijken en de test te doen, gebruikt ELAUNCH game-technieken in haar apps om gebruikers te belonen voor hun inspanningen en prestaties, zoals het succesvol voltooien van de test.

De video van module 1 vindt u na klikken op onderstaande afbeelding.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com