Edwin Klaasen ambassadeur AEG

0

Zwar wit sfeerbeelden_AS_1593AEG Nederland is een samenwerking aangegaan met bakker Edwin Klaasen van Desemenzo. Met zijn trots, gedrevenheid en enthousiasme voor het bakkersvak is hij de perfecte ambassadeur voor vooral de PlusSteam oven van AEG,meldt het bedrijf in een persbericht.

 

De nieuwe multifunctionele PlusSteam oven van AEG heeft een stoomfunctie die eenvoudig en precies de juiste hoeveelheid vocht toevoegt, voor een goudbruine korst op het brood en de zachtste cake. De stoomfunctie kan ook gebruikt worden om brooddeeg te laten rijzen voordat het zal worden gevormd in broden.

Door middel van workshops en masterclasses met en rond AEG, in de AEG Cooking Clubs en op consumenten events, zoals BakingLab op de Taste of Amsterdam, gaat Edwin Klaasen laten zien hoe de multifunctionele oven met PlusSteam functie ideaal is voor consumenten om thuis aan de slag te gaan als echte bakker.

 

Modeltype: BP301350WM 

Voor een relatief kleine meerprijs ten opzichte van een gewone multifunctionele heteluchtoven kan de consument al een AEG multifunctionele heteluchtoven mét PlusSteam functie aanschaffen.

 

Over Edwin Klaasen

Edwin Klaasen startte in 2007 Desemenzo, bestaande uit een gedreven team van bakkers die op eigen wijze met bewust geselecteerde grondstoffen desembrood bakken. In 2013 gaf Edwin Klaasen het boek ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’ uit, waarmee hij consumenten inspireert om met gevoel het perfecte brood te bakken. Daarnaast ontwikkelde hij speciaal voor de thuisbakker een assortiment van zeven soorten bloem en meel.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com