Dr Carla Kriwet nieuwe CEO BSH Hausgeräte

0

BSH Hausgeräte GmbH heeft in de persoon van Dr Carla Kriwet een nieuwe CEO. Zij volgt Uwe Raschke op, die naast zijn functie als lid van de raad van bestuur van Robert Bosch, sinds juli vorig jaar leiding heeft gegeven aan BSH.

Dr. Carla Kriwet, de nieuwe CEO van BSH HausgeräteKrewit start haar nieuwe functie met ingang van 1 juli van dit jaar. Zij is nu lid van de Raad van Bestuur van Philips en verantwoordelijk voor de divisie Connected Care.

Bij BSH Hausgeräte wordt Krewit verantwoordelijk voor het witgoedconcern dat wereldwijd met meer dan 60.000 mensen opereert. Zij heeft vele jaren ervaring met concerns die technologisch hoogstaande producten en diensten voeren.

“Ik vind het een uitdaging om de kwaliteit van het leven voor mensen wereldwijd te verbeteren”, zegt ze. “Moderne huishoudelijke apparatuur, gecombineerd met digitale technologie, kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Ik kijk ernaar uit een bijdrage te leveren aan het succes van dit innovatieve bedrijf dat voort bouwt op tradities.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com