Doekle Terpstra opent smart home concept store BCC Zoeterwoude

0

Doekle Terpstra, voorzitter van UNETO-VNI, heeft vandaag een bijzonder winkelconcept in Zoeterwoude geopend. Elektronica-retailer BCC laat in een shop-in-the-shop zien hoe de Nederlandse woning binnen afzienbare tijd kan veranderen in een smart home.

 

UNETO-VNI ziet grote mogelijkheden in smart home toepassingen. De ondernemersorganisatie heeft daarom samen met een aantal andere partijen het Smart Home Society Platform opgericht. Het platform gaat actief informeren over de mogelijkheden, die voor veel consumenten nog onbekend zijn.

Doekle Terpstra presenteerde bij de opening van de concept store van BCC ook een rapport dat UNETO-VNI samen met communicatiebureau Guilty People opstelde. Het rapport geeft een overzicht van de ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van smart home. De belangrijkste conclusie is dat voor een substantiële groei van smart home méér samenwerking in de keten nodig is.

De voorzitter ziet het nieuwe retailconcept in Zoeterwoude als een stap in de goede richting. Terpstra: ‘Elektronicawinkels en installatiebedrijven kunnen gebruikmaken van elkaars sterke kanten. Met een compleet pakket van informatie, advies, installatie en service kunnen ze elkaar aanvullen en versterken.’

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com