Dixons nu online verhuurder CE en witgoed

0

dixons

Dixons is terug, ditmaal als online verhuurder van consumentenelektronica, IT-producten en witgoed. Dixons werd vorig jaar samen met enkele andere onderdelen van het moederbedrijf BAS Group failliet verklaard.

 

De keten werd overgenomen door Relevant Holdings, onder meer bekend van Phone House en Typhone.nl. Eerder werd al bekend dat de fysieke winkels van Dixons hun deuren na de overname niet meer zouden openen.

Nu is duidelijk dat de hele formule van Dixons is aangepast. Op zijn site stelt Dixons dat “steeds meer mensen willen huren in plaats van kopen”, vanwege het milieu of omdat mensen de nieuwste producten in huis willen hebben. Dixons verhuurt onder meer tablets, laptops, televisies en wasmachines.

Consumenten kunnen ervoor kiezen om een product kortstondig te huren of een meerjarig huurcontract af te sluiten, waarbij ze een vast bedrag per maand betalen. Zo is er een Apple iPad Air 2 vanaf 31,50 euro per maand en een koelkast van AEG voor 22 euro per maand.

Het huurcontract wordt afgesloten met Elbuco, een bedrijf dat al jaren actief is met het verhuren van consumentenelektronica. Daarnaast laat Dixons weten binnen een dag voor reparatie of een vervangend exemplaar te kunnen zorgen.

Foto: WSB Interieurbouw

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com