Coolblue wil dit jaar 6 winkels openen

0

Opening winkel Coolblue Den Haag (archieffoto)

Coolblue zet dit jaar meer in op fysieke winkels. Vandaag opent de retailer zijn dertiende winkel, in het centrum van Leiden, en binnenkort wordt hier de flagshipstore in Brussel aan toegevoegd. Daarbovenop wil Coolblue dit jaar nog eens vier winkels openen.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “We weten dat klanten vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar het zelf eerst nog even willen ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Daarnaast willen onze klanten graag langskomen om hun bestelling op te halen, voor persoonlijk advies of reparaties. Die mogelijkheid willen we aan nog meer klanten gaan bieden.”

Daarnaast zijn de fysieke Coolblue-winkels ook een uitvalsbasis voor CoolblueFietst, de eigen bezorgservice met de fiets. Bestellingen van kleine producten in en rond de winkels worden vanuit de winkels met de fiets bezorgd.

Geschikte winkelpanden

Voor de verdere uitrol van fysieke winkels zoekt Coolblue naar geschikte winkelpanden van meer dan 1.000 m². Pieter Zwart vervolgt: “We zijn we heel hard op zoek naar meer en nóg betere winkelpanden in grote Nederlandse en Belgische steden. Hiervoor richten we ons niet alleen op steden waar we nog geen winkel hebben, zoals bijvoorbeeld Almere, Breda en Hasselt, maar kijken we ook naar steden waar we al zitten, zoals bijvoorbeeld Den Haag en Rotterdam. Aan het einde van dit jaar willen we in achttien steden een Coolblue-winkel hebben.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com