Coolblue: ‘Drukste Kerst ooit’

0
Coolblue Fietsbezorging

Nog nooit zo veel pakketjes op de fiets bezorgd

Het is de drukste Kerst ooit bij Coolblue. Nog nooit zijn er zo veel pakketjes op de fiets bezorgd. Iedere minuut wordt er met een Coolblue-pakfiets bij drie klanten een pakketje geleverd, meldt het bedrijf.

Sinds april dit jaar levert Coolblue met haar eigen bezorgservice CoolblueFietst pakketjes per fiets. Met deze bezorgservice worden kleine pakketjes per pakfiets in zeven grote steden in Nederland en België bezorgd. Pakketverzorgers van Coolblue brengen nu pakketjes rond in Den Haag, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en Antwerpen. Ze leggen 1250 kilometer per dag af.
Pieter Zwart, van Coolblue: “Nooit eerder hebben we zo veel pakketjes op de fiets bezorgd. Zo’n 60% van alle kleine pakketjes in de grote steden zullen de komende dagen met de fiets bij onze klanten worden bezorgd. Als je bijvoorbeeld deze week een mobiele telefoon, laptop of koptelefoon bestelt, is het goed mogelijk dat je binnenkort een vrolijke Coolblue’er met een Kerst-pakfiets voor de deur hebt staan.”


De populairste kerstcadeaus zijn:

  • Apple AirPods
  • Fitbit Charge 3
  • Sony WH_CH700N
  • Philips Sonicare Protective Clean
  • JBL Charge 3

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com