ComServe breidt uit met reparaties bruin- en witgoed

0

ComServe heeft haar reparatiecentrum naar een ruimer bedrijfspand aan de Burgemeester Burgerslaan in Rosmalen verhuisd. Deze uitbreiding biedt niet alleen mogelijkheid tot procesoptimalisatie, maar ook tot uitbreiding van de dienstenportfolio. Vanaf heden biedt ComServe ook vervoer en refurbishment van accu’s van e-bikes, bruingoed (tv’s) en witgoed aan. Dit gebeurt zowel in het reparatiecentrum als in-home.

Het nieuwe bedrijfspand heeft een oppervlakte van 5500 vierkante meter en biedt ruimte voor nieuwbouwuitbreiding van 2000 m2. Het centrale distributiecentrum blijft gevestigd in Geldermalsen. “Sinds New ComServe Group onderdeel is van de Elbuco Group is een flinke opmars gaande”, aldus Anne Bouk Swildens, Marketing Director bij Elbuco Group.

De extra ruimte in het nieuwe pand benut ComServe voor extra reparatiediensten. “Voorheen specialiseerden wij ons in reparatie van grijsgoed zoals laptops, smartphones en andere handhelds”, zegt Hans Bolland, Algemeen Directeur en eigenaar ComServe. “Sinds de verhuizing bieden wij onze partners ook herstel van elektrische fietsen, wit- en bruingoed aan. Reparaties voeren we niet enkel op het centrum uit; als de consument liever heeft dat dit bij hen thuis gebeurt, dan bieden we ook in-home reparaties aan.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com