CES alleen toegankelijk voor gevaccineerden

0

CESDe CES gaat begin januari door, maar zal alleen toegankelijk zijn voor bezoekers met een bewijs dat zij zijn ingeënt tegen covid-19. Parallel aan de beurs zal er ook een digitale versie worden gehouden voor zij die het evenement niet kunnen bezoeken.

“Wetenschap wijst uit dat vaccineren de meeste kansen geeft om de verspreiding van het virus tegen te gaan”, zegt Gary Shapiro, president en CEO van CTA, die achter de organisatie van de beurs staat. “We kunnen allemaal een rol spelen in het beëindigen van de pandemie door aan te moedigen dat men zich vaccineert en de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen. Wij nemen onze verantwoording door te eisen dat bezoekers aan de CES 2022 in Las Vegas een vaccinatiebewijs tonen.

CTA onderzoekt nog of een recente positieve test ook voldoende is om de beurs te kunnen bezoeken. Ook wordt benadrukt dat de organisatie de richtlijnen van de landelijke en locale overheid zal opvolgen, evenals die van CDC, de Amerikaanse equivalent van het RIVM.

De CES is de grootste techbeurs ter wereld en wordt in 2022 gehouden van 5 tot 8 januari (twee dagen eerder gaan de deuren al open voor de media). Inmiddels hebben ruim tweeduizend bedrijven zich ingeschreven als exposant.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com