CameraNU.nl opent winkel in Amsterdam

0

CameraNU.nl heeft er een tweede winkel bij. Vandaag werden de deuren van de zaak aan de Van Woustraat de deuren. Camera.nu had al een fysieke vestiging in thuishaven Urk.

De nieuwe winkel werd mogelijk dankzij de overname van Foto Booms en Booms Quickprint in Amsterdam. De afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt om het pand aan de Van Woustraat 242 in Amsterdam om te bouwen naar een CameraNU.nl-winkel, meldt het persbericht.

De komende maand realiseert CameraNU.nl de online integratie van FotoBooms binnen de webshop van CameraNU.nl. “Hiermee past de overname volledig binnen de online-to-offline-strategie”, aldus het persbericht.

De nieuwe winkel staat onder leiding van Tim Potharst en zijn collega’s, afkomstig van Foto Booms. ’’Net als CameraNU.nl hebben wij passie voor fotografie en kennis van de producten. Op deze manier kunnen we de klanten op een toegankelijke manier verder helpen’’, aldus Tim.

De foto- en videospecialist heeft ook een verregaande samenwerking met CameraTools (Apeldoorn) en City Foto (Eindhoven). CameraNU.nl sluit niet uit dat er op korte termijn meerdere nieuwe vestigingen volgen.

CameraNU.nl is ervan overtuigd dat een speciaalzaak met een fysieke winkel een toegevoegde waarde heeft voor de klant. De klant kan hier zo goed mogelijk worden bediend met betrouwbaar, persoonlijk advies van een productspecialist. Daarnaast kan de winkelbezoeker bijvoorbeeld een camera, lens, drone of accessoire zelf fysiek zien en voelen.

Met de winkel in Amsterdam wordt de service van CameraNU.nl veel beter toegankelijk voor mensen in de Randstad. Klanten kunnen uiteraard hun online bestellingen afhalen in de winkel aan de Van Woustraat en ze kunnen daar terecht voor reparaties, retouren en deskundig advies als er na hun aankopen nog vragen zijn.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com