BSH onderbreekt tijdelijk productie

0

BSH Hausgeräte GmbH schort de productieactiviteiten tijdelijk op in haar fabrieken in Europa, Turkije en Noord-Amerika. Het gaat om een periode van drie weken. Het concern zegt nog voldoende apparaten te hebben om kunnen blijven leveren.

Ook bij BSH worden de effecten van de verspreiding van het coronavirus steeds duidelijker. Het bedrijf ervaart internationaal een aanzienlijke daling van de vraag, die bijna alle productcategorieën en markten treft.

De onderbreking van de productie in de BSH-fabrieken in Europa begint op 28 maart 2020. In Noord-Amerika gaat de tijdelijke productiestop volgende week maandag (30 maart) in. In de fabrieken in Turkije begint de productieonderbreking naar verwachting op 4 april. Dit kan ook gevolgen hebben voor werknemers die niet direct in de productie staan of werken op een andere locatie.

De witgoedproducent stelt dat ze doorgaan met het definiëren van passende maatregelen voor een ​​verhoogde bescherming van alle werknemers tegen het risico van infectie door het coronavirus. Het bedrijf zal ook klanten, leveranciers en partners informeren over de geplande procedure.

Zodra de markt zich herstelt zal het concern naar eigen zeggen ‘snel en op de best mogelijke manier’ aan de vraag van de klant voldoen.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com