BSH Huishoudapparaten Top Employer 2015

0

BSH Huishoudapparaten B.V. ontving op respectievelijk 12 februari en 5 maart jongstleden in De Hermitage te Amsterdam zowel het keurmerk Top Employer Nederland 2015 als het keurmerk Top Employer Europe 2015. Dit betekent dat BSH zich voor het vierde jaar op een rij kan scharen in het gezelschap van de beste werkgevers van Nederland en Europa.

Marlies van der Horst: 'Continu investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers'

Marlies van der Horst: ‘Continu investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers’

Onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het Top Employer Institute heeft aangetoond dat BSH Huishoudapparaten goed voor zijn medewerkers zorgt en onderscheidend is in de opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden van zijn medewerkers.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen de organisatie en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

Het Top Employer-proces omvat een streng onderzoek. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een strenge standaard voldoet. Om het proces verder te valideren, worden alle verstrekte antwoorden aan een onafhankelijke audit onderworpen. Dit betekent dat de goede arbeidsomstandigheden binnen BSH Huishoudapparaten B.V. zorgvuldig zijn nagetrokken.

Het Top Employers Institute heeft beoordeeld wat BSH Huishoudapparaten B.V. haar medewerkers aanbiedt aan de hand van de volgende criteria:

  • Talent Strategy
  • Workforce Planning
  • On-boarding
  • Learning & Development
  • Leadership Development
  • Career & Succession Management
  • Compensation & Benefits
  • Culture

Judith Oude Sogtoen, Director of International Business Development voor het Top Employers Institute: “Ons uitgebreide onderzoek heeft aangetoond dat BSH Huishoudapparaten B.V. deel uitmaakt van een selecte groep werkgevers die de arbeidsomstandigheden wereldwijd verbeteren. Het personeel wordt goed verzorgd. Nu ze de Top Employers Europe 2015 certificering hebben ontvangen, mogen ze zichzelf terecht beschouwen als lid van een exclusieve groep van de beste werkgevers ter wereld.”

Marlies van der Horst, Manager HR van BSH Nederland over de certificering en wat centraal staat in het HR-beleid: “Om succesvol te zijn en te blijven moet we als BSH adequaat reageren op trends in de markt. Professionaliteit en flexibiliteit zijn daarbij van onschatbare waarde. Om die reden investeren wij continu in de ontwikkeling van onze medewerkers. Ook bieden wij nationale en internationale traineeships aan jonge talenten aan”.

Bezoek voor meer informatie: www.top-employers.com.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com