BSH HUISHOUDAPPARATEN TOP EMPLOYER 2014

0
Niels Konijn , Erik Weijzig en Marlies van der Horst tonen de awards

Niels Konijn , Erik Weijzig en Marlies van der Horst tonen de awards

BSH Huishoudapparaten BV ontving onlangs het keurmerk Top Employer Nederland 2014 als het keurmerk Top Employer Europe 2014. Uit onderzoek van het Top Employer Institute blijkt dat BSH Huishoudapparaten voor het derde jaar op rij onderscheidend is in ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen de organisatie en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

Samantha Crous, Regional Director South Africa and Benelux bij het Top Employers Institute: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons onderzoek heeft aangetoond dat BSH Huishoudapparaten BV een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagementprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.”

Marlies van der Horst, Manager HR van BSH Nederland over de certificering en wat centraal staat in het HR-beleid: “Bij BSH staat duurzaamheid centraal, ook in het HR-beleid. Vitaal aan het werk en een gezonde werk-privébalans is belangrijk. Niet alleen voor de medewerker zelf maar ook voor de organisatie. Flexibiliteit speelt daarin een belangrijke rol. Denk daarbij aan ons variabel beloningsbeleid, flexibele werktijden en werkplekken. Maar ook het zo optimaal mogelijk inzetten van onze mensen, oftewel de juiste persoon op de juiste plek”.

Bezoek voor meer informatie: www.top-employers.com.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com