BSH Huishoudapparaten past organisatie aan

0
Ronald Wassenaar

Ronald Wassenaar

Gertjan Sturm

Gertjan Sturm

Hubert de Haan

Hubert de Haan

Jan Streefkerk

Jan Streefkerk

De Sales- en Marketingorganisatie van BSH Huishoudapparaten is aangepast. Dit, meldt het concern, om ‘sneller in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de huidige competitieve markt’.

 

De divisie Consumer Marketing gaat zich voor 100% richten op de consument en is leidend in de merkenpositionering en merkencampagnes. Daarnaast staan drie nieuwe merkdivisies, te weten Bosch, Siemens en Special Brands. In deze merkdivisies zijn de sales- en marketingactiviteiten met elkaar geïntegreerd. Per merkdivisie werkt het salesteam nauw samen met de afdeling marketingmanagement die bestaat uit Category Managers en Sell Out Marketeers. Dit zorgt voor snelle interne afstemming over activiteiten waardoor de ‘time to market’ wordt verkort. De divisie SDA (Small Domestic Appliances) blijft verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten voor de klein-huishoudapparaten van Bosch en Siemens.

 

Vanwege deze veranderingen voert BSH ook een aantal wijzigingen en functiewisselingen door in het management. Hubert de Haan en Marc Asbeek Brusse staan aan het roer van respectievelijk de merkdivisies Bosch en Siemens. Marco Klomp krijgt binnen de divisie Bosch de leiding over zowel het team van areamanagers ERT als het team van areamanagers KRT. Hij neemt hiermee de plaats in van Robert van Etten, die de divisie SDA gaat aansturen. Pascal van Noort wordt verantwoordelijk voor de divisie Special Brands (Neff en Gaggenau).

 

Gertjan Sturm stapt over van de divisie SDA en krijgt de leiding over de divisie Consumer Marketing. Jan Streefkerk blijft als Sales Manager van Siemens de areamanagers van Siemens ERT en KRT aansturen. De Sales- en Marketingorganisatie valt onder de verantwoordelijkheid van Ronald Wassenaar, die per 1 april de nieuwe CEO van BSH Nederland is.

Robert van Etten

Robert van Etten

Marco Klomp

Marco Klomp

Marc Asbeek Brusse

Marc Asbeek Brusse

Pascal van Noort

Pascal van Noort

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com