BOSCH RIJDT ELEKTRISCH

0

Bosch-I3Bosch is met ingang van vandaag de trotse eigenaar van de nieuwste elektrische auto op de markt: de BMWi3. Dit technologische én milieubewuste hoogstandje gaat dienst doen als poolauto voor Boschpersoneel voor zakelijk reizen en als promotieauto.

Door te kiezen voor een elektrische auto onderstreept Bosch het streven om het thema duurzaamheid in de organisatie door te voeren; niet alleen in de producten, maar ook in de dagelijkse werkzaamheden.

De BMWi3 is het neusje van de zalm en duurzaam in al zijn details. Een paar opmerkelijke eigenschappen op een rij:

  • Volledig elektrische aandrijving; pas op hij is heel snel uit de startblokken! In 7,2 seconden van 0 tot 100 km/h.
  • Passagierskooi van uiterst sterk koolstofvezel, 30% lichter dan aluminium en optimaal veilig.
  • Interieur ingericht met organische, natuurlijk behandelde materialen zoals 100% verantwoord eucalyptushout, met olijvenblad gelooid leder en ecologische wol.
  • Uitgerust met de BMW ConnectedDrive diensten voor navigatie, met update actieradius en informatie over dichtbijzijnde oplaadpunten.
  • De accu is op elk gangbaar stopcontact aan te sluiten.


De BMWi3 mag meteen optreden tijdens de Bosch Huisshow 2014 van 27 januari tot 5 februari. Dan staat dit bewijs van duurzaam rijden te pronken voor de hoofdingang van inspiratiehuis 20|20. Klanten die graag willen ervaren hoe zo’n elektrische auto rijdt, kunnen een testritje maken.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com