BOSCH INTRODUCEERT TASSIMO

1

Bosch-TassimoBosch lanceert het ‘on demand’ systeem Tassimo, waarmee diverse warme dranken gemaakt kunnen worden. Dit gebeurt in samenwerking met Mondelēz International, bekend van merken als Jacobs, Velours Noir, Twinings en Milka.

Tassimo wordt al langer in verschillende landen verkocht. Het systeem bestaat uit een machine waarin pods (T-Discs) van verschillende merken geplaatst worden. Het herkent de pods door de barcode die erop staat te lezen, waarna het systeem zich instelt om het gewenste drankje zo optimaal mogelijk te bereiden.

Met het apparaat kunnen verschillende warme dranken bereid worden, zoals koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, thee, chai latte en warme chocolademelk. In Nederland zijn twintig verschillende variaties verkrijgbaar, waaronder de recent geïntroduceerde Velours Noir koffie. Daarnaast maken ook merken zoals Jacobs koffie, Twinings thee en Milka deel uit van het aanbod.

Om de lancering onder de aandacht te brengen, start Bosch de komende maanden met een grootscheepse marketingcampagne. Vanaf 3 maart zijn de verschillende T-Disc-variaties exclusief verkrijgbaar bij supermarktketen Albert Heijn (zowel in-store als online), alsook bij een aantal elektro retailpartners.

De Tassimo machine is beschikbaar via het elektro-retailkanaal (ook online), in een reeks van verschillende modellen en kleuren (zwart, wit, rood, grijs, paars, roze) met verkoopadviesprijzen tussen €89,99 (T12) en €149,99 (T55).

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com