Bosch @IFA2015

0

 

8665_06IFA 2015 staat op de eerste dag volledig in het teken van smart appliances. In de witgoedhallen van Messe Berlin tonen de eerste merken vandaag hun smart oplossingen. Zo ook Bosch. 

Onder de naam Home Connect 2.0 wordt de vernieuwde app voor huishoudelijke apparatuur getoond. Deze app biedt nu meer mogelijkheden voor meer apparaten.

Een van de nieuwe producten die men kan toevoegen aan Home Connect is de nieuwste koelkastvriescombinatie van Bosch waarin twee camera’s zijn geïnstalleerd waarmee gebruikers op afstand hun voedselvoorraad kunnen bekijken. Dit kan bijvoorbeeld ook wanneer men in de supermarkt staat, zodat een boodschappenlijstje maken eigenlijk niet meer nodig is.

 

Efficiënt

Naast smart appliances toonde Bosch vandaag ook enkele zeer energiezuinige producten. Energiezuinigheid is vanouds een belangrijke pijler waar dit merk op bouwt.

Een tweetal opvallende productintroducties: wasmachines met stoomfunctie die bovendien nauwelijks water verbruiken tijdens een stoomprogramma en droogautomaten met Zeolite technologie.

Tot slot werden deze ochtend ook enkele nieuwe klein huishoudelijke producten getoond, zoals de extreem stille blender SilentMixx waar uw redacteur vorige week al in Nederland mee heeft mogen ‘koken’ tijdens een speciale preview in Lissebroek. Hierover meer in de volgende editie van ERM.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com