Bosch en Siemens ‘Better Together’ op Huisshow 2019

0

Bosch Home Appliances en Siemens Home Appliances houden dit jaar voor het eerst samen hun Huisshow in inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. ‘Better Together’ is het thema van dit jaar.

 

De Huisshow wordt over twee periodes gehouden. De eerste (28 tot en met 30 januari) is al geweest, de tweede is van 4 tot en met 6 februari. Tijdens deze dagen kunnen retailpartners kennis te laten maken met de nieuwste productinnovaties en de marketingthema’s voor het komende jaar. Via twaalf verschillende stations presenteren Bosch en Siemens productintroducties, nieuwe ontwikkelingen en trends.

Tijdens de Huisshow worden de highlights van Bosch en Siemens in de speciaal ontworpen ‘Belevingstunnel’ tentoongesteld. Via een spectaculaire video wordt de kijker in de wereld van de merken meegenomen. Vanuit Siemens wordt ingegaan op thema’s zoals sensoFresh en Home Connect en Bosch ligt de nadruk op PerfectDry, iDOS en Vario Style. Beiden merken laten zien hoe ze elkaar versterken op de winkelvloer en online.

Hubert de Haan, Director Electro Retail – BSH Huishoudapparaten BV: “Met Bosch en Siemens spreken we elk een eigen doelgroep consumenten aan. Onder de noemer ‘Better Together’ laten we tijdens de Huisshow zien hoe wij onze retailpartners ondersteunen om hun klanten met onze innovaties te bereiken. Of het nu om witgoed, keukenapparatuur of klein huishoudelijke apparaten gaat.”

Wilt u ook een bezoek brengen aan de Huisshow? Op 4, 5 en 6 februari is de Huisshow nog te bezoeken in het inspiratiehuis 20|20 aan de Taurusavenue 36 te Hoofddorp.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com