Blueair: Luchtreinigers bewezen effectief tegen covid

0

Bij testen in een gecontroleerd laboratorium is aangetoond dat de Blueair HealthProtect 7400-serie luchtreinigers 99,99% van het levende Covid-19 virus uit de lucht verwijdert. De test werd uitgevoerd door MRIGlobal, een onafhankelijk Amerikaans onderzoeksbureau, meldt Blueair.

De HealthProtect is Blueairs meest geavanceerde luchtreiniger. Deze biedt 24/7 bescherming tegen virussen en bacteriën. De HEPASilent Ultra-filter combineert elektrostatische en mechanische filtratie, doodt 99% van de ziektekiemen en verwijdert stof, pollen, huidschilfers, schimmels, VOS (vluchtige organische stoffen) en geuren.HEPASilent Ultra levert geruisloos 50% meer schone lucht, verbruikt 55% minder energie en heeft 10% minder geluid dan traditionele echte HEPA-filtratie, aldus de leverancier.

Via de Blueair app kan het reinigingsproces worden gevolgd. De app geeft een overzicht van de voortgang van de luchtreiniging en de geschatte tijd totdat de lucht in de kamer schoon is. Ook genereert deze gepersonaliseerde wekelijkse rapporten, waarbij de belangrijkste luchtkwaliteitsindexen en -grafieken op één plaats worden samengebracht.

De luchtreiniger is ook te bedienen via Amazon Alexa en Google Home.

Blueair wordt in Nederland gedistribueerd via Multibrands.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com