Blokker lanceert eigen sodawatermaker

0

Blokker introduceert vandaag een eigen sodawatermaker, een machine waarmee consumenten thuis bruiswater kunnen maken. Hiermee gaat Blokker de strijd aan met Sodastream die tot nu toe als enig A-merk zo’n apparaat op de markt bracht. De sodawatermaker van Blokker maakt gebruik van dezelfde CO2-cylinders als de Sodastream.

Sodawatermakers zijn populair omdat hiermee in een handomdraai kraanwater wordt veranderd in bruiswater. Dankzij de herbruikbare flessen wordt plastic bespaard. Blokker meldt dar de machine zelf ook voor groot deel uit gerecycled plastic bestaat,

De CO2-cilinder, het gaspatroon dat de bubbels creëert, is goed voor 60 liter bruiswater en kan na gebruik gemakkelijk ingewisseld worden bij een Blokker-winkel voor een nieuw, gevuld exemplaar. De cilinder is universeel, waardoor consumenten met een SodaStream deze ook kunnen gebruiken.

De sodawatermaker van Blokker is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs, en heeft een vaatwasserbestendige fles waardoor deze na gebruik gemakkelijk schoon te maken is.

De sodawater starterset van Blokker bestaat uit een machine, waterfles en CO2-cilinder en wordt aangeboden voor een prijs van €49,99, een stuk goedkoper dan de alternatieven in de markt. Daarnaast is de CO2-cilinder voor €9,99 in te wisselen voor een gevuld exemplaar.

Jeanine Holscher, CEO van Blokker meldt dat deze introductie past in de strategie van Blokker om meer eigen producten op de markt te brengen. Zo zijn vorige maande de eerste Blokker koffiecups geïntroduceerd. “Ook zijn wij blij dat wij door het stimuleren van thuis soda maken, in een apparaat van gerecycled plastic, een bijdrage aan duurzaamheid kunnen leveren.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com