Blokker in online witgoed

0

Nextail, de innovatietak van Blokker, gaat een samenwerking aan met AO.nl. Hierdoor komen er 750 witgoedproducten te koop via de webshop van Blokker.

 

Tot het assortiment behoren onder meer wasmachines, vaatwassers en koelkasten van merken als AEG, Bosch en Siemens. Zowel vrijstaande apparatuur als inbouwapparaten behoren tot het assortiment. In de toekomst wordt het assortiment witgoedproducten verder uitgebreid.

Blokker wil met de samenwerking ‘nog meer de leidende kracht in het huishouddomein’ worden en komt hiermee naar eigen zeggen beter tegemoet aan de wensen van zijn klanten. “Nextail bouwt de positie van winkelformule Blokker als omnichannel huishoudspecialist nog verder uit”, aldus Nextail-directeur Antoine Brouwer. Door de samenwerking met AO.nl zegt de retailer gekozen te hebben voor een ‘zeer sterke partij’, met bekende merken en goede service.

Nextail lanceerde eind vorig jaar Nextail Connect!, waardoor externe verkopers konden worden aangesloten op de webshop van Blokker. Het online assortiment van de huishoudketen is sindsdien uitgebreid van tienduizend naar ruim vijftigduizend producten. Inmiddels zijn zo’n 35 externe aanbieders aangesloten.

AO.nl is de Nederlandse tak van de Britse webwinkel AO.com, en ging ongeveer anderhalf jaar geleden van start in ons land. De etailer spreekt van een ‘logische stap die onze reis in Nederland zal versnellen’.

Bron: Retailnews.nl

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com