BISSELL introduceert CrossWave Cordless

0

BISSELL introduceert op de IFA in Berlijn de BISSELL CrossWave Cordless, het eerste draadloze product in het CrossWave-assortiment.  Dit zijn 3-in-1 reinigingsapparaten, die niet alleen stofzuigen, maar de vloeren tegelijkertijd wassen en drogen.

Het merk timmert al langer aan de weg met zijn 3-in-1 producten en speelt nu in op de trend dat alles snoerloos wordt. De vloerreiniger kan gemorste melk, eieren en zelfs spaghetti op verschillende oppervlakken in één keer aanpakken, om het huis schoon en de vloeren glimmend te houden, zonder enige moeite.

De BISSELL CrossWave Cordless heeft een krachtige zuigkracht. De borstelrol is geschikt voor meerdere oppervlakken en verwijdert samen met de bijbehorende BISSELL-reinigingsoplossing vuil, vlekken en kleverige viezigheid voor een grondige en streeploze reiniging. Het apparaat kan ook tapijten reinigen, door met een druk op de knop een oplossing van water en een multi-oppervlaktereiniger in de vezels te injecteren, waarna de roterende borstelrol vuil verwijdert, het oppervlak verfrist en zelfs een frisse, schone geur achterlaat.

Dankzij de dubbeletank-technologie wordt er altijd schoon water gebruikt.De borstelrol hoeft er niet uitgehaald te worden om af te spoelen. De gebruiker vult simpelweg de reinigingslade met water en drukt  op de zelfreinigingsknop van de borstelrol. Na 15 seconden is deze weer schoon. Met de extra vuilvanger in de vuilwatertank kan het vuil eenvoudig worden weggegooid en kan het vuile water door de afvoer worden gespoeld.

De CrossWave Cordless is voorzien van een 36 V Li-Ion batterij die tot 30 minuten mee gaat.

Het product is voor het eerst te zien op de IFA in Berlijn die van 6 tot en met 11 september wordt gehouden.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com