Ben van Dijk Electronics wordt Expert

0

expert_LogoDe Udense ondernemer Benito van Dijk heeft de overstap naar de elektronicaformule Expert gemaakt. Door de overstap gaat van Dijk gebruik maken van de marketingkracht en het e-commercebeleid van Expert. De komende weken ondergaat de winkel een volledige metamorfose tot een Expertwinkel. Eind maart gaat de nieuwe Expertwinkel in Uden open.

 

Van Dijk ziet meer kansen om te ondernemen onder de vlag van Expert: “Dit is een goede stap voor ons winkelteam en voor onze klanten. Wij maken nu gebruik van de sterke nationale marketingkracht en het e-commercebeleid van Expert. Wij kijken er erg naar uit om onze klanten straks kennis te laten maken met de nieuwe formule en winkel.”

Dik Pijl, directeur Expert, zegt ‘erg trots’ te zijn op de nieuwe winkel. “Onze pijlers zijn Beste Service en Persoonlijk Advies en het lokale ondernemerschap is hierbij essentieel. Daarmee kunnen we onze klanten écht persoonlijke aandacht geven. Dat is de kracht van Expert, zowel offline als online.”

In de nieuwe winkel worden klanten nog steeds verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van Benito van Dijk gaan mee naar de formule Expert. Het team blijft zich volledig inzetten om de klanten de Beste Service en Persoonlijk Advies te bieden. 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com