Beko sponsor Ronald McDonald Huis Nijmegen

0

Beko sponsort het Ronald McDonald Huis Nijmegen en stelt hiervoor verschillende items ter beschikking die tijdens een benefiet golftoernooi verloot en geveild worden.

Ronald McDonald Huis Nijmegen organiseert jaarlijks een benefiet golftoernooi voor de zakelijke markt, ditmaal op 27 juni. De volledige opbrengst van dit toernooi komt ten goede aan Huis Nijmegen. Beko stelt dit jaar voor de loterij klein huishoudelijk apparatuur beschikbaar. Daarnaast wordt een veiling gehouden en hiervoor is een koelkast beschikbaar gesteld, voorzien van het logo van het Ronald McDonald Huis. Ook worden twee entreetickets voor een voetbalwedstrijd van FC Barcelona, waarvan Beko al meerdere seizoenen de shirts sponsort, ter beschikking gesteld.

Het Ronald McDonald Huis biedt uitkomst aan ouders en familieleden van ernstig zieke kinderen met een ‘thuis ver van huis’, vlakbij het ziekenhuis. Daar kunnen ze zich terugtrekken, overnachten, zichzelf zijn en steun vinden bij andere ouders. Ze komen tot rust en doen nieuwe krachten op. Dat is hard nodig om hun zieke kind bij te kunnen staan.

Tickets FC Barcelona

Erny Frowijn-Boots, General Manager van Huis Nijmegen legt uit dat Haku Witgoed Schaijk al jarenlang een trouwe sponsor is van Huis Nijmegen. “Op onze vraag of zij iets ter beschikking wilden stellen voor de veiling van het golftoernooi, zijn wij door Hans Kuijpers in contact gebracht met Carrie Beumer van Asogem Nederland, de leverancier van Beko in Nederland. Carrie heeft ervoor gezorgd dat er een unieke RVS koeler met exclusief logo van het Ronald McDonald Huis geveild kan worden, namens Beko.

En dat is nog niet alles! Beko biedt voor de veiling ook nog twee tickets aan voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona. Wij waren er even stil van. Namens het bestuur en het management danken wij Asogem Nederland, Haku Schaijk en Beko meer dan hartelijk voor dit warme gebaar.”

Door dit hartverwarmende initiatief schenkt voetbalspeler Frenkie de Jong een door hemzelf gesigneerd shirt aan de hoogste bieder van de veiling. Afhankelijk van de opbrengst van de veiling voegt de Jong daar een persoonlijke overhandiging op het veld voor de wedstrijd of een unieke ervaring in de skybox aan toe.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com