Vogel’s neemt Duitse distributeur Schnepel over

0

Vogel’s, bekend van de TV-bevestigingssystemen, kondigt per direct de overname van haar Duitse distributeur Schnepel aan. De Duitse organisatie gaat deel uitmaken van de Vogel’s Groep. Alle personeel en vaste agenten zijn op de hoogte gebracht van deze overname.

De Duitse markt is voor Vogel’s een belangrijk afzetgebied. Met deze overname wordt de groeistrategie van Vogel’s voortgezet via een directe marktbenadering. Het Eindhovense bedrijf bestaat sinds 1973, is actief in meer dan 70 landen en is Europees marktleider op het gebied van AV plaatsingsoplossingen.

Schnepel GmbH & Co.KG was meer dan 40 jaar distributeur voor Vogel’s in de consumentenmarkt en de business-to-business markt in Duitsland. Vanaf 22 juli 2019 hebben de eigenaren van Schnepel GmbH & Co. KG honderd procent van de aandelen aan Vogel’s Holding BV overgedragen.

Hiermee  krijgt de Vogel’s groep alle activiteiten voor de Duitse markt in handen met betrekking tot de merken Vogel’s en Marmitek. Binnenkort wordt de bedrijfsnaam gewijzigd in Vogel’s Deutschland GmbH. Na een korte overgangsperiode zal de familie Schnepel via Schnepel Systemmöbel GmbH haar eigen merkmeubelproducten voortzetten.

Deze overname is een belangrijke uitbreiding van de Vogel’s Groep. Met de oprichting van een lokale marketing & sales organisatie kan Vogel’s haar positie versterken en zowel de consumenten- als B2B-markt in Duitsland uitbreiden. Door deze directe marktbenadering en een toekomstbestendig businessmodel is een verdere groeistrategie gewaarborgd.

Reageren niet meer mogelijk.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com