Kevin Lee President Samsung Electronics Benelux

0

Kevin Lee is benoemd tot President van Samsung Electronics Benelux. Hij volgt Dongmin Kim op. Lee wil de komende jaren de groei versnellen die het merk in de Benelux doormaakt.

 

Met name in de zakelijke markt zietLee veel potentie: “Met onze zakelijke oplossingen op het gebied van mobility (smartphones, tablets, notebooks), visuele communicatie (professionele LED-schermen) en printing kunnen organisaties makkelijker en efficiënter opereren.” 

Sinds 1989 werkt Lee voor Samsung Electronics. Hij is in diverse landen in Europa actief geweest. Voordat hij als President bij Samsung Electronics Benelux startte, vervulde hij dezelfde functie bij Samsung in Griekenland.

 

Organisatiestructuur

Samsung Electronics Benelux heeft daarnaast zijn organisatiestructuur vernieuwd om beter in te kunnen spelen op de behoeften van Nederlandse consumenten. Convergentie speelt daarin een sleutelrol. Met de vernieuwde organisatiestructuur zijn veel verantwoordelijkheden voor Nederland en België gescheiden.

Menno van den Berg is benoemd tot Vice President Nederland. Hij geeft leiding aan de Country Directors en de B2B Director Nederland die de sales en marketing van de producten en oplossingen van Samsung in Nederland aansturen.
Erik Swart is in januari bij Samsung gestart als B2B Director Nederland om het marktaandeel in de zakelijke markt fors uit te bouwen. Hij geeft leiding aan het Nederlandse team dat zakelijke totaaloplossingen aanbiedt waar Samsungs producten deel van uitmaken, zoals de professionele LED-schermen en printers. Voordat Erik Swart bij Samsung aantrad, vervulde hij diverse managementfuncties bij Cisco en Equant.
Willem Visser, die tot voor kort bij Samsung werkzaam was als Sales Manager Mobiel, is nu Country Director Mobile. Hij heeft de Samsung smartphones, tablets en smart camera’s in zijn portefeuille. 
Martijn Lutgerink werkt sinds vorig jaar bij Samsung als Country Director CE. In die functie is hij onder andere verantwoordelijk voor TV’s, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten van Samsung.
Tot slot is Rens Evers gestart als Country Director Note PC.

Reageren niet meer mogelijk.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com