Inventum breidt assortiment uit met witgoed

0

KV601-open-final.jpgInventum wil groeien en is daarom gestart met een volledig assortiment witgoed. (Combi-) magnetrons zijn al vanaf januari dit jaar bij een flink aantal elektronica retailers te verkrijgen. Koelkasten en vriezers worden deze maand, in combinatie met een actie voor consumenten, geïntroduceerd.

 

De leverancier wil zich onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service en garantievoorwaarden en biedt daarom op alle witgoedproducten 5 jaar garantie. Met de introductie van witgoed wil Inventum de retail en de consument een breder productaanbod aanbieden.


Inventum biedt de consument drie magnetrons met een robuuste handgreep en Nederlandstalige bediening. De compacte solo magnetron, type MN205S, heeft een inhoud van 20 liter en een vermogen van 700 watt. De combi-magnetrons, type MN255C en MN305C, hebben een inhoud van respectievelijk 25 en 30 liter en een vermogen van 2400 en 2500 watt. De combi magnetrons hebben bovendien een luxe digitaal display waarop de functies en opwarmtijd af te lezen zijn. Dit maakt het De prijzen variëren van € 69,99 tot € 169,99.

 

Op het gebied van koelen en vriezen komt Inventum met een serie vrijstaande tafelmodel koel- en vrieskasten. Het aanbod bestaat uit zes 55 en 60 cm brede modellen met een inhoud van 85 tot 147 liter. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een luxe RVS handgreep en een interieur met RVS details. De koel- en vrieskasten hebben een A+ en A++ label. De prijzen variëren van € 259,99 tot € 319,9’.

Consumenten die tot en met 31 augustus een koelkast of vriezer van Inventum kopen en registreren, ontvangen niet alleen 5 jaar garantie maar ook een gratis blender ter waarde van € 79,-.

Reageren niet meer mogelijk.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com